vieraskirja
Kerää muistot hääjuhlista talteen
12.6.2017
isänpäivä lahjavinkit
Muista isää 12.11.
6.11.2017

Pari viikkoa on nyt vierähtänyt Gide Iso Omenan avajaisista. Takana on kolmen viikon rakennusurakka, johon sisältyi hikeä, vasaran pauketta ja valtava määrä naisenergiaa. Myymälän suunnittelu alkoi jo keväällä. Visiona oli mustat kolme metriä korkeat hyllyt koivunvärisillä tasoilla. Vähän industrial tyylistä, pehmenettynä puulla ja kodikkailla huonekaluilla.

Tarjouspyyntö kierros metallipajoille osoitti, että siinä aikataulussa tai budjetissa hyllyjen toimittaminen ei onnistuisi. Plan B siis käyttöön. Valmiita varastohyllyjä vähän fiksaamalla saimme kutakuinkin haluamme näköisen lopputuloksen.

Tuotteita Ompun myymälään tipahteli koko kesän ajan Tampereen myymäläämme. Välillä laatikkopinot hipoivat kattoja ja kuljetuskärry sahasi ahkerasti varaston ja myymälän väliä. Onneksi myymälässämme oli ja on edelleen kaksi nuorta ahkeraa harjoittelijaa. Ilman Rebeccan ja Janitan apuja olisimme olleet täydellisessä kaaoksessa. Hatun nosto tytöille, jotka tulivat melko kokemattomina keskelle melkoista rumbaa ja hoitivat homman kuin vanhat ammattilaiset.

Vaikka käytössä on ollut melkoinen määrä naisenergiaa, on kiittäminen myös kotijoukkojen miehiä. Sen lisäksi, että ovat hoitaneet kodin ja muut läheiset poissaolojemme aikana, ovat miehet toimineet rakennus-, kuljetus- ja konsultaatioapuna.

Ison Omenan myymälä on nyt ollut auki pari viikkoa ja olemme saaneet asiakkailta runsaasti positiivista palautetta, kiitos siitä.

Nyt jatkamme Giden toimintaa kahden myymälän sekä verkkokaupan voimin ja aloitamme pikku hiljaa valmistautumisen jouluun. Joulutuotteita on tilattu ahkerasti ja vähitellen niitä alkaa näkyä myymälöissämme sekä verkkokaupassa. Tervetuloa siis joko Espoon Ison Omenan tai Tampereeen Tullintorin myymälään. Ja tietysti verkkokauppa on auki 24 h.

Email

 

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: