Tyylikkäät kylmälaukut
Tyylikkäät kylmälaukut
22.5.2017
Gide – Iso Omena avattu!
15.9.2017

Aikoinaan kun menin naimisiin, ei hääjuhlissamme ollut vieraskirjaa. Nyt 25-vuoden jälkeen yritän kuvista muistella keitä kaikkia juhlissamme oli. Valitettavasti kaikkia vieraita ei tullut ikuistettua kameralle ja muistotkin haalenevat. Kunpa olisin silloin tajunnut kerätä vieraiden kirjoitukset kirjoihin ja kansiin….

Olisipa silloin ollut tällainen hauska Ginger Rayn lasipurkki, jonka mukana tulee pieniä puisia sydämiä, joihin vieraat voivat raapustaa nimensä tai pienen tekstin hääparille. Siinä olisi ollut hauskaa tekemistä vieraille ja nyt niitä olisi kiva lueskella. Olisihan tuo aika kiva sisustusesinekin.

Perinteisempiä, mutta todella tyylikkäitä ovat Ginger Rayn vieraskirjatkin. Ainoa vaikeus on valita kumpi olisi kivempi. Puhtaan valkoinen vieraskirja hopea painatuksella tai tuo rouheampi puukantinen kultapainatuksella.

Onhan tässä elämässä vielä juhlia edessä vaikka kuinka. Ja virheestä viisastuneena otan käyttöön seuraavissa juhlissa vieraskirjan, oli se sitten tupaantuliaiset tai synttärit.

Email

 

Kommentointi on suljettu.

%d bloggaajaa tykkää tästä: